قاشق و چنگال


یکی از عوامل موفقیت هر هتل، رستوران و یا تالار پذیرایی مجلل ظروف پذیرایی آن می باشد. این ظروف بایست:

1. به لحاظ طراحی، زیبا و از نظر کاربری متناسب با مصرف باشند.

2. از استحکام لازم جهت استفاده مکرر روزانه برخوردار باشند.

3. قابل دسته بندی بوده و به سادگی حمل و نقل گردند.

4. آرم و نام هتل و نقش روی ظروف در مقابل شستشوی مکرر روزانه با شوینده های قوی و حرارت بالای ماشینهای ظرفشویی صنعتی، مقاوم باشد.
  • صاحب تبلیغ: دماگستر
  • بازدید: 291 بار
  • تاریخ ثبت: 1397/5/6
  • تاریخ انقضا: 1397/8/4